Tisztelt Balmazújvárosiak!
Kedves Németfalusiak!
 
A nevem Hüse János, a Közösen Balmazújvárosért civil egyesület képviselő jelöltje. 47 éves vagyok, itt születtem és itt is nőttem fel. Itt élünk párommal, 3 gyermekünket neveljük. A helyi Mentőállomáson dolgozom mentőápolóként immár 23 éve.
 
Azért döntöttem a képviselői jelöltség mellett, mert 2019-ben elkezdtünk közösen egy munkát, amit még soha nem látott nehézségek akadályoztak. Értem itt ezalatt a 1,5 éves Covid időszakot, majd az azt követő recessziót, ami a mai napig tat. A teljes ciklus mindezektől függetlenül így is fél évvel rövidebb, az előre hozott választások miatt. Úgy érzem, a nehézségek ellenére sikerült megvalósítani a terveinkből néhányat. De van még mit tenni és hiszem, hogy meg tudjuk valósítani azokat a fejlesztéseket, ami minden lakos hasznára és megelégedésére lesz.
 
Lakossági javaslatokra szeretném, ha megvalósulna a Szoboszlói – Kossuth utcai kereszteződésben a körforgalom, továbbra is szeretném, ha a Németfaluban is megvalósulna egy játszótér a gyerekeknek. Na meg ha a szilárd burkolattal nem rendelkező utcák megfelelő burkolatot kapnának.
Fontosnak tartom, hogy a meglévő úthálózat burkolata is megfelelő legyen, ami nem kátyúkkal tarkított és nem áll meg rajta a víz nagy felületeken. Az ipari területeket meg kell tölteni vállalkozásokkal, hogy ezzel is növeljük a város bevételét. Az így keletkezett plusz forrásokat a lakosság érdekében tudjuk felhasználni, többek között az előbb említett feladatok megoldására.
Az elmúlt években sok nehézségen tudtunk úrrá lenni és ezen tapasztalatokat és kialakult kapcsolatokat fel tudjuk használni a lakosság érdekében. Ha ezen gondolataimmal egyet tudnak érteni, akkor kérem, támogassanak szavazatukkal.
Tegyünk együtt közösen Balmazújvárosért!
 
Tisztelettel:
Hüse János
Felső